Papagáj figura 11,5cm színes 1db

Floristik24 Papagáj figura 11,5cm színes 1db Floristik24 Papagáj figura 11,5cm színes 1db Floristik24 Papagáj figura 11,5cm színes 1db

keresni

Dekoratív madarak és pillangók figura
Halljátok, halljátok, mit üzen nekünk ez a vicces papagáj, mint színes figura! Talán egy kalóz kincséhez vezető út? A csinos dekoratív figura kényelmesen áll a két lábán, lenyűgöz színes tollazatával, mely a narancs, zöld, piros, türkiz és sárga szivárvány színeiben pompázik, és éppen fontos bejelentést tesz, ezért is tartja a bal oldalt. szárnya a szája sarkában. A dekoratív papagájt például egy ablakpárkányra helyezheti színes cserepes virágai mellé, így harmonikus szobadekorációt varázsolhat.

A madárfigura ráadásul egy nyári asztaldíszhez is remekül passzol, majd egy színes virágcsokorral hatékonyan elhelyezheti a születésnapi asztalon. Születésnap apropója: a papagáj Elmondom-e-titkot gesztusával születésnapi ajándéknak vagy pofás születésnapi fotónak is használhatod. Használja a sikkes paradicsommadárt kalóz dekorációhoz, eredeti tengeri dekorációhoz vagy nyári dekorációhoz a grillpartihoz!

A színes papagájfigura körülbelül 11,5 centiméter magas és hosszú, és körülbelül 8 centiméter széles.

Hossza:
kb 11,5 cm
Szélesség: kb 8 cm
Magasság: kb 11,5 cm
Szín: zöld, sárga, narancs, fehér, fekete, piros, türkiz
Anyaga: műanyag
Mennyiség: 1 db


google_translate

Dekoratív madarak és pillangók

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással