Selyem virágok művirágok

Selyemvirágok, selyem virágkötészeti termékek, textilnövények, műnövények, selyem csokrok, művirágok

az összes alkategória egy pillantással

Selyem virágok művirágok Kategória Leírás

A kínálatunkban található selyemvirágok és műnövények természetes modelljeik tökéletes formájú másai. Esküvők és ünnepi alkalmak dekorációjaként, otthoni vagy gasztronómiai asztaldíszként a művészien megtervezett textilvirágok gyönyörű hangulatot varázsolnak.

Különböző típusok széles választékát találja itt, valódi selyemből, műanyagból és kiváló minőségű textilekből. A mű- és selyemvirágok egyenként, kész csokorként, cserepes műnövényként vagy művirágcsokorként is kaphatók.

Textil virágok, selyemvirágok és műnövények csokorba, csokorba vagy külön-külön dekorációnak

Az egyedi példányok választéka a rózsáktól, hortenziáktól és krizantémoktól az alliumon, cymbidiumon és liliomon át a streliziig és az orchideákig terjed. Az egyedi selyemvirágok és művirágok ideálisak a virágdíszek, csokrok és dekorációk további feldolgozására. A cserépben lévő mesterséges növények, mint például a fehér agapantus, a különböző színű orchideák, a kék, sárga és piros árvácska nemcsak megtévesztően valóságosnak tűnnek. Természetes társaikkal ellentétben örökké tartanak.

Műrózsa, selyemvirág, krizantém, tulipán, ranunculus, fekete zsuzsa és sakkvirág megkötött csokrok készen állnak asztaldíszként való használatra. Nálunk rendelhető színes műcsokrok selyemvirágból és textilvirágból, valamint gyepszőnyegek húsvéti és nyári dekorációhoz. A műrózsaszívek, a "Just Married" feliratú rózsaszirmok és a habszivacsból készült miniatűr rózsák különösen bájos dekorációs anyagok esküvőkhöz.

Cat-ID: 52