Sírvázák

Temetői váza bedugható váza

Sírváza antracit 40cm Sírváza antracit 40cm

Sírváza antracit 40cm

700 HUF

Sírváza antracit 33cm Sírváza antracit 33cm

Sírváza antracit 33cm

600 HUF

Sírváza ezüst 33cm Sírváza ezüst 33cm

Sírváza ezüst 33cm

600 HUF

Sírváza ezüst 28,5 cm Sírváza ezüst 28,5 cm

Sírváza ezüst 28,5 cm

400 HUF

Sírváza arany 28,5 cm Sírváza arany 28,5 cm

Sírváza arany 28,5 cm

400 HUF

Sírváza 42cm sötétzöld váza sírdísz temetési virág 5db Sírváza 42cm sötétzöld váza sírdísz temetési virág 5db

Sírváza 42cm sötétzöld váza sírdísz temetési virág 5db

3600 HUF

720 HUF számára darab

Sírvázák

Legnépszerűbb termékeink vásárlói rendelések alapján. Naponta frissítve.


Bestseller
** Előre fizetés esetén csak a számla összegének számlánkon történő jóváírása után szállítunk.

az összes alkategória egy pillantással

Sírvázák Kategória Leírás

A gyászkezelés és az emlékezés részeként a csokrok és csokrok mindig a gyászkultúra részét képezik. A Floristik24, emlékvirágok és temetési dekorációk online boltja sírvázáival gondoskodik arról, hogy a virágdíszek a lehető leghosszabb ideig fennmaradjanak. A sírhoz való vázák nagy választékát is megtalálja, amelyek mind a finom hajszolással, mind az egyszerűségükkel pontoznak.

Mindenekelőtt meg kell említeni a szürke sírvázákat, melyeket egyszer rózsa, egyszer liliom díszít, és nemes márvány megjelenésű. Ezek nagyon jól passzolnak például egy szürke, természetes kőből készült sírhoz, és kecsesen kiegészítik a sírdíszt.

Vessen egy pillantást az aranyszínű, karcsú virágvázákra is a sírhelyhez: ezek nemes arany színnel vannak bevonva, és így olyan elegáns kecsességet kínálnak, amely minden sírhelyhez jobban illik. Ebből a célból ezek a vázák dugóval vannak felszerelve, amely lehetővé teszi az emlékváza földbe való rögzítését.

A többi egyszerű sírváza, amiket itt online megrendelhet, szintén dugós. Színeik az elegáns ezüsttől a nyugodt feketéig terjednek, és harmonizálnak bármilyen sírmintával. Ön is nagyon rugalmas lehet a csokrok kiválasztásában, és rövidre kötött csokrokat is használhat a halottak vasárnapja emlékére, mert a kínálatunkban található hagymás virágvázák ehhez elegendő helyet biztosítanak. Minden vázánk kiváló minőségű műanyagból készült, ezért nagyon időjárásálló!
google_translate

Cat-ID: 163