Drótáruk és díszhuzal

Díszdrót és kézműves drót virágkötőhöz és lakásdekorációhoz

az összes alkategória egy pillantással

Drótáruk és díszhuzal Kategória Leírás

A virágdrót, a klipsz és a vascsapok a virágkötők alapfelszereléséhez tartoznak, de a hobbibarátok is bő választékban találnak drótáruk széles választékát a jól felszerelt webáruházunkban, melyek sokrétűen felhasználhatók.

A széles termékválaszték minden olyan anyagot kínál, amely a professzionális virágkötőhöz szükséges. Legyen szó tekercselő drótról vagy csapos drótról a koszorúk kötéséhez, vagy speciális gerbera drótról egyetlen gerbera virág rögzítésére, minden célra pontosan megvan a megfelelő eszköz. Virágdíszek és asztaldíszek készítéséhez a koszorúk, a római tűk, a gyöngytűk vagy az orsóhuzal hasznos eszközök az egyes részek rögzítéséhez.

Dekoratív drótáruk kreatív tervezéshez a virágkötőben

A rögzítésre használt huzaltárgyak mellett, amelyek nem látszódhatnak a késztermékben, számos drótot használnak dekorációs célokra. Talmi drót vagy angyalhaj, erőleves drót vagy húsleves hatású drót tetszés szerint formázható, és mohafonatokra, virágokra vagy egyéb díszítőelemekre teríthető.

A különböző színű és átmérőjű alumíniumhuzalok repertoárja, mint körhuzal vagy lapos huzal, a professzionális virágüzletek mindennapi igényeit lefedi. Drót rézből, aranyból, ezüstből vagy színesből – a hobbibarátok és virágüzletek számára szinte korlátlan a változatosság. A borostyántűktől és a hatszögletű fonatoktól a legfinomabb tündérszőrökig kiváló minőségű dekoratív dróttárgyaink tökéletesítenek minden virág- és növénydekorációt.

Cat-ID: 31