Tálok, edények és vázák

Virágkosarak és függőkosarak ültetésre, szemrevalónak!

az összes alkategória egy pillantással

Tálok, edények és vázák Kategória Leírás

Fedezze fel változatos tálak, edények, vázák és sok más edény választékunkat az ültetéshez vagy a díszítőelemekkel való feltöltéshez.

Legyen szó terrakotta megjelenésről, agyagról vagy akrilról – a tálak, virágtartók és vázák különböző modelljei vonzzák a tekintetet a házban és a kertben. Mindennapi használatra, valamint hobbikertészek és virágüzletek számára is kínálunk megfelelő konténereket.

Ültetőgépek, balkonládák, függő kosarak, virágtartók és edények virágüzletek és hobbikertészek számára

Műanyag cserepek, agyag és átlátszó cserepek orchideák számára különösen ajánlott növények és virágok virágüzletekben való értékesítésére. A beállító vázák alkalmasak vágott virágok promóciós bemutatására is.

Az ablakdobozok, a jelzőlámpás edények és az ültetésre szánt függőkosarak szemet gyönyörködtetnek az erkélyeken és a teraszokon. Az ültetőgépek különféle formákban is kaphatók , például növénykeresztként, növényszívként vagy növénygyűrűként. Ezeket az előre kialakított edényeket virágos habbal vagy talajjal, szárított vagy friss virágokkal lehet feldolgozni sírok kialakításához. Temetkezési virágkötőkhöz felállítható vagy földbe akasztható sírvázákat is kínálunk.

A napi használati eszközök, például az öntözőkannák is színesítik a kertet, az erkélyt és a teraszt. A hagyományos kerti öntözési modellek mellett beltéri használatra is találhat modern dizájnú, élénk színekben pompázó öntözőkannákat. Különböző méretű színes virágtartók és alátétek teszik teljessé kínálatunkat.

Cat-ID: 18