Virágos hab

Virágos hab termékek minden alkalomra

az összes alkategória egy pillantással

Virágos hab Kategória Leírás

A virágos hab vagy moha az alapja a virágdíszeknek , amelyek széles körben használhatók dekorációként, esküvői ékszerként, gyászékszerként és ajándékként is. Széleskörű virág hab tartalmaz virág hab különböző formákban, mint a nedves virág hab friss virágok és száraz virág hab száraz virágok.

Előformázott virághab autódíszekhez, asztaldíszekhez, fali díszekhez és gyászékszerekhez

Kifejezetten esküvői virágkötőkhöz kínálunk egyenes és ergonomikusan kialakított fogantyúval rendelkező menyasszonyi csokortartókat, amelyek tökéletesen a kézben fekszenek, és a nedves virághabnak köszönhetően sokáig frissen tartják a virágokat. Szív alakú virághab asztaldíszekhez és állványként romantikát ad az esküvői dekorációnak. Klasszikus autóékszerekhez csatlakoztatható mohaként a dupla autógyűrű az első választás. A megfelelő vákuumos tapadókoronggal a virágdíszek biztonságosan rögzíthetők esküvői autókra és minden más sima felületre, például fali dekorációként.

A kerek és négyzet alakú virágos hab különböző méretekben és színekben kapható a kicsitől a nagyon kidolgozott asztaldíszekhez. Nedves virághab rendelhető kiöntő alátéttel vagy anélkül. Készítünk kúpokat és néhány különleges formát is, mint például csillag, kaktusz, pillangó és angyal.

A virágos habgyűrűk és koszorúk mellett temetési virágokhoz is alkalmasak a szív alakú virágos habsablonok. Virágos habbal egyedi sírdíszek tervezhetők kereszt formájú virágkompozíciókhoz és külső virágszegélyes képkeretekhez. Mert urna intézkedések és urna díszek kínálunk félgyűrűt hogy be lehet állítani, vagy akasztható urna falak. A nemes szárított virágkompozíciókat legjobban száraz virágos habbal készíteni.

Cat-ID: 23