Ajándék szalagok

Szalagok, ajándék szalagok és díszszalagok virágüzletek számára

az összes alkategória egy pillantással

Ajándék szalagok Kategória Leírás

A dekoratív szalagok és rojtok a virágkompozíciókat, koszorúkat, csokrokat adják meg, és a virágkötők szükségleteinek nélkülözhetetlen részét képezik. Legyen szó évforduló dekorációjáról, virágdíszről, céges ünnepségről, esküvőről vagy temetési szertartásról – az alkalmak olyan sokrétűek és változatosak, mint a virágkötő webáruházunkban található szalagok és rojtok színei, mintái és anyagai! Itt szalagok, ajándék szalagok és díszszalagok széles választékát találja, kifejezetten virágüzletek számára.

Selyemből, filcből, gyapjúból, tüllből és számos más anyagból készült díszszalag és ajándék szalag, valamint sok más mintájú rácsos szalag, selyemszalag, gyapjú szalag és tüll szalag és tetszés szerint kombinálható fodros szalag garantálja a végtelenséget számos dekorációs lehetőség, hogy megfeleljen minden egyedi vásárlói igénynek. Nyári virágkötészeti vagy ajándékozáshoz különösen alkalmasak a vidám színekben pompázó cserépszalagokból, filcszalagokból és kanócszálakból készült dekorációk. Egy- vagy többszínű, mintás vagy nyomott ajándék szalagokkal, díszszalagokkal kis műalkotásokat varázsolhatsz ajándékokból, amelyek szinte túl jók ahhoz, hogy kicsomagolják.

Csípszalagokra, füzérszalagokra és szalagokra nemes masnis nyomtatást kínálunk, különösen temetési szertartásokhoz és sírdíszekhez temetési szalagként fekete vagy színes változatban. Igény szerint a koszorú különböző betűtípusokkal és színekkel nyomtatható, és rojtokkal is kiegészíthető. Fekete, piros és arany színben nemzetiségi szalagokat, valamint különböző színkombinációban lévő szárnyakat is rendelhet itt. Természetesen a masnikat, koronaszalagokat, szárnyakat, szalagokat személyes szöveggel nyomtatjuk. Használja a praktikus szalagkonfigurátort gyászszalag, szárny vagy díszszalagok egyedi tervezéséhez szöveggel, képekkel vagy fotónyomattal. - Válogatás a temetési mondásokból, koszorúszalag szövegekből, részvétnyilvánító levelekből és gyászidézetekből itt található.
 
 

Cat-ID: 16