Természetes cikkek

Természetes tárgyak széles választéka

az összes alkategória egy pillantással

Természetes cikkek Kategória Leírás

Finomítsa dekorációs ötleteit a kiváló minőségű természetes tárgyakkal, és hagyja, hogy a természetes termékek sokasága inspirálja magát!

A Floristik24-nél, a kiváló minőségű kézműves kellékek online kereskedőjénél olyan rendkívüli természetes termékeket találhat, mint a finom rafia , az erős rattan pálcák , a különböző méretű dekoratív fakorongok és a különféle rénszarvasmoha . - Ezzel pillanatok alatt egy rendkívüli, de természetes lakásdekorációt készíthetsz, amely minden évszakhoz passzol és nagyon egyszerűen elkészíthető!

Például elrendezheti a fehérre mosott kakaóhüvelyeket egy szép dekoratív tálban, és egy vagy két karácsonyi labdával együtt karácsonyi asztaldíszsé teheti őket. Az egyes alkatrészeket közvetlenül az asztali futófelületre is helyezheti, és hozzáadhat szárított hamuzsírt , lótuszgombát és finom moneta leveleket .

De a természetes tárgyak állandó és elegáns szobadísznek is ideálisak: például kényelmesen elhelyezhetsz egy gyűrűre kötött pálmalevelet a nappali asztalán, tálalószekrényen vagy komódon, majd hozzáadhatsz egy hangulatos gyertyát.

A természetes díszítőelemek olyan sokoldalúak, mint a természet. - Készíthetsz belőlük eredeti faldekorációt , ünnepi kerti dekorációt és romantikus virágkötést, vagy finomíthatsz egy szép ajándékötletet. Sok természetes termékek is nagyon ügyesen színezett, úgy, hogy tudod használni, például mák fejek narancs, a cukornád kúp vörös és egyéb díszítő levelek a tavaszi-szerű váza dekoráció.

Maradjon kreatív, és használja ezeket a természetes tárgyakat saját, egyedi szobadekorációhoz !

Cat-ID: 43