Dekoratív gyümölcsök

Dekoratív gyümölcs, megtévesztően valódi megjelenésű, mindenféle dekorációhoz, kézműves kiegészítőnek is alkalmas.

az összes alkategória egy pillantással

Dekoratív gyümölcsök Kategória Leírás

A dekoratív gyümölcsök pillanatok alatt minden helyiséget díszítenek, és különösen népszerűek a konyhában vagy az étkezőben. Emellett a műgyümölcsök és díszzöldségek erőteljes színükkel olyan élénkséget sugároznak, amely megvilágítja a környezetet. A Floristik24-ben, az Ön dekorációs cikkeket és kézműves kellékeket kínáló online boltjában dekoratív gyümölcsök és zöldségek nagy választékát találja, amelyek első és második pillantásra is megkülönböztethetetlenek az eredetitől. A különböző méretű és színű műalmától az articsókon és gombán át a sárkánygyümölcsig és a fügekaktuszig minden évszakhoz talál gyümölcsös díszítőanyagot és dekorációs ötleteket!

Meg fog lepődni, hogy néhány mesterséges zöldség milyen gyorsan hozzáadott értéket ad konyhájának. Vegyük például a piros, zöld és sárga paprikát, dekoratív sárgarépát és hagymahagymát vagy zöldségkeveréket a hálóban. A magas feldolgozási minőségnek köszönhetően a díszzöldségek az új real-touch tulajdonságnak köszönhetően nagyon is valósághűek.

Az a nagyszerű benne, hogy a zöldségek még magas hőmérsékleten sem romlanak meg, és mindig megőrzik élénk színüket. A műgyümölcs- és zöldségdarabokat elvileg egész évben használhatod dekorációként.
Vagy egyszerűen az évszakhoz igazodó dekorációkat készítenek. Őszi dekorációhoz vegyünk néhány dekoratív makkot, gesztenyét, egy színes sütőtök-választékot, majd kombináljuk az egészet almával és naranccsal. Dekorációs üzletünkben pálcikás gyümölcsöt és diót is kínálunk, melyeket könnyedén beépíthetsz adventi koszorúba vagy őszi elrendezésbe.
A kirakat, a filmforgatás vagy a bútorkiállítás dekorációs fénypontja azonban a csodálatos kenyér és péksütemények: a Floristik24-en minőségi, megtévesztően valódi élelmiszer-babák gazdag választékát vásárolhatod meg alacsony áron! Ezt a pékáru dekorációt elképesztő valósághűség jellemzi: a ropogós kenyér, a csábító torták, sőt a kirakatba kihelyezett nagyméretű dekoratív sütemények is megmozgatják a vásárlókat, vagy életet és színt visznek egy konyhai kiállításba.

Cat-ID: 53