Kosarak és növénykosarak

Közlekedési lámpák bőségkürt Növénytálak Kosarak Virágmandzsetták Szívnövénykosarak Szívmandzsetták Koszorúk Fogantyús kosarak Kenyérkosarak

az összes alkategória egy pillantással

Kosarak és növénykosarak Kategória Leírás

Virágkötő webáruházunkban sokféle variációban találhat fonott fonatot.

A virágkertészetben és a kertben a fonott és fonott szálak többféleképpen feldolgozhatók. A nappaliban a természetes anyagokból szőtt kosarak, dísztárgyak stílusos otthoni kiegészítők.

Különböző méretben, formában és színben kaphatók fonott kosarak és durva szövésű forgácskosarak fogantyúval vagy oldalfogantyúval. Gyümölcsökkel, dísztárgyakkal vagy virágokkal megtöltve gyönyörű szemet gyönyörködtetőek a nappaliban, az erkélyen és a teraszon. A fűzfából, szőlőből és szizálból készült kosarak ajándékkosárként vagy ültetőgépként is használhatók.

A virágkötő webáruházunkban található fonott és chips kosár áruk , mint a színes vagy natúr színű chipskosár, alkalmasak a virág- vagy kertészeti továbbfeldolgozásra, valamint sok más felhasználásra. Legyen szó növénygyűrűről, csónakról, ovális növénytálról, kerek vagy szögletes növénykosárról – az ültetésre szánt fonott formájú változatok száma szinte korlátlan.

Fonott dísztárgyak és fonott kosarak piknikhez, ültetéshez, ajándékozáshoz és mindennapi használatra az erkélyen vagy teraszon

Szőlőmandzsetták, fonott szizál szívek töltelékhez, különböző méretű golyók, szőlőből készült koszorúk ideális dísztárgyak asztaldísznek, ajándéknak vagy ablakdísznek. Kiválóan kombinálhatók más dekorációs anyagokkal.

De a fonott kosarak nemcsak szépek, hanem mindennapi társak is, mint kenyérkosár, bevásárlókosár, krumpliskosár vagy piknikkosár.

A virágüzletek és kertészek számára további feldolgozásra kínálunk szőlőből készült anyagokat, mint például a Mühlenbeckia és a raffia.

Cat-ID: 50