Karácsonya 2022

Karácsonyfadíszek és Adventi díszek karácsonyi díszekhez

Téli dekorációs cikkek széles választékát kínáljuk Önnek, hogy Ön és vásárlói sok lámpát égessenek az adventi és karácsonyi időszakban, és a gyönyörű dekorációk karácsonyi hangulatot varázsoljanak. - Karácsonyi dekorációink a nosztalgikustól a romantikuson át a modern design elemekig terjednek. Böngésszen széles karácsonyi kínálatunkban, és garantáltan megtalálja a megfelelő termékeket a florisztikai feldolgozáshoz és dekorációhoz.

Adventi és karácsonyi ünnepi hangulat téli díszekkel

Számos gyertyát, mécseseket és tealámpákat talál itt, melyeket adventi koszorúvá, karácsonyfára vagy asztaldíszként lehet feldolgozni. Bel- és kültéri tündérfényeink ünnepi fényben ragyogják be a házat és a kertet. Legyen szó karácsonyfagolyóról, üvegcsillagról vagy füzérről – karácsonyi díszeinkkel egyedi karácsonyfákat, hangulatos helyiségeket és hívogató bankettasztalokat tervezhet.
Az adventi koszorúkhoz olyan különleges kiegészítőket kap, mint a szárított gyümölcsök és dekoratív csészealjak , sokoldalú ragasztható gyertyatartók , valamint tűzálló adventi gyertyák .
 
Megtévesztően valódi megjelenésű selyemvirágaink, műnövényeink és jegenyefenyőink ideálisak ünnepi asztalokhoz, fal- és ablakdíszekhez. - Karácsonyi tárgyainkkal stílusosan díszítheti a kirakatokat is. Téli dísztájak kialakításához mindenféle műhavat kínálunk bolti vagy otthoni tervezéshez.

Karácsonyi és adventi dekorációinkkal jól felkészült a szeretet ünnepére.
google_translate