Növény labdát és labdákat

Mesterséges növényekből készült fűgolyók, puszpánggolyók és díszgolyók

Buxwood labda zöld Ø30cm Buxwood labda zöld Ø30cm

Buxwood labda zöld Ø30cm

12500 HUF

Buxwood labda zöld Ø25cm Buxwood labda zöld Ø25cm

Buxwood labda zöld Ø25cm

6500 HUF

Dobozlabda Ø12cm Mesterséges zöld növények díszítés Dobozlabda Ø12cm Mesterséges zöld növények díszítés

Dobozlabda Ø12cm Mesterséges zöld növények díszítés

2600 HUF

Dobozlabda Ø15cm Dobozlabda Ø15cm

Dobozlabda Ø15cm

1500 HUF

Növény labdát és labdákat

Legnépszerűbb termékeink vásárlói rendelések alapján. Naponta frissítve.


Bestseller
** Előre fizetés esetén csak a számla összegének számlánkon történő jóváírása után szállítunk.

az összes alkategória egy pillantással

Növény labdát és labdákat Kategória Leírás

Elegáns, zöld szoba dekorációt keres lakásába? Akkor tetszeni fognak a műnövény golyók és labdák kínálatunkból! Webáruházunkban különböző méretű kiváló minőségű műnövényeket találhat, így dekorációs ötleteit pontosan az Ön elképzelései szerint valósíthatja meg. Mindegy, hogy közepes méretű dobozlabdára, kis fűgolyóra vagy lila virágokból készült nagyméretű dekorgolyóra van szüksége – itt megtalálja! A festői dekoratív golyók optikailag tökéletesen a természetből származó eredeti mintájára készültek, és nagyon könnyen használhatók.

Például elhelyezheti a növényi golyókat szobadíszként egy ablakpárkányon, a nappali polcán és a dohányzóasztalon, és hatékonyan kiegészítheti belső kialakítását. De használhatod a fűgolyókat, bukszusgolyókat és díszgolyókat ünnepi alkalmak dekorációjaként is, mint például születésnapi buli, kerti parti, utcabál vagy baráti grillest.

Egyszerűen helyezze a golyókat egy asztalra vagy egy polcra – meg fog lepődni, hogy mekkora jelenlétük van ezekben a növényi golyókban. A növénydekorációt virágcsokor helyett egyszerűen egy padlóváza nyílására is helyezheti, és meglepheti vendégeit az új dizájnnal! A mesterséges növények előállításához használt első osztályú műanyagnak köszönhetően egyszerűen a földre teheti a labdákat, és például egy grillparti alkalmával díszítheti a kerti utat.

Ha neked is megvan a kézműves bogár, akkor például tündérlámpákat tekerhetsz a labdák köré, és így fantasztikusan világíthatod meg a helyiségedet. Imádni fogod a sokoldalú növényi golyókat!

Cat-ID: 169