Emlékvirágművészet

Egzotikumok, proteák, természetes tárgyak, gallyak és levelek, szizál, tobozok, természetes alátétek, sírlapok, gyümölcsök, kellékek, koszorúk ...

az összes alkategória egy pillantással

Emlékvirágművészet Kategória Leírás

A gyász- és emlékmű-virágművészetben a virágárusoknak van szükségük a legnagyobb érzékenységre. A temetési koszorúnak vagy virágkötészeti sírdísznek vagy urnadísznek megfelelően kifejeznie kell a gyászolónak az elhunyt iránti megbecsülését.

Emlék virágkötő kínálatunkban szárított virágok és natúr tárgyak nagy választékát találja elegáns gyászékszerekhez.

Az Egzotika kategóriában a fehérített és színes egzotikus gyászvirágokat találja , a fehérített natúr cikkek kínálata teljes egészében fehér tónusokban jelenik meg. Elegáns fehérjék és természetes párnák választékát is kínáljuk, mint kész elrendezést a további feldolgozáshoz.

Szolgáltatásunk: személyes gyászszövegek és koszorúszalagnyomás

Egy közeli ember gyásza nagyon személyes dolog. A gyászékszerek és emlékszalagok formájában megjelenő végső köszöntésnek egyéninek kell lennie, és így kell kifejeznie az elhunythoz fűződő személyes kötődést.

A Schleifdruckerei.de oldalon nemcsak egyéni emlékszalagokat és gyászszalagokat készítünk sírdíszekhez. Számos temetési monda, koszorúszalag szöveg, részvétnyilvánító és gyászidézet is található itt, amelyek a legnehezebb pillanatokban is segítenek a személyes végső köszöntés megfogalmazásában.

Cat-ID: 38