Virágipari kellékek

Adagolók és eszközök, ragasztók és szalagok, áruk

az összes alkategória egy pillantással

Virágipari kellékek Kategória Leírás

Tervezz, kézműveskedj és dekorálj profi módon a Floristik24 virágkötői kellékeinek széles kínálatával magánszemélyek számára is, a megfizethető webáruház dekorációs ötleteidnek! Itt professzionális eszközöket, például metszőmetszőket, szilánkokat, virágárus késeket és forró ragasztópisztolyokat, valamint kellékeket, például kerti kesztyűket, gyógynövényes ollót és öntözőkannákat talál. Fedezze fel azokat az arany és ezüst tárgyakat, amelyekkel teljessé teheti alkotásait – egy hatékony speciális spray jól passzol hozzájuk! Használhatja, hogy gyönyörű lakkfényű és izgalmas színekkel, például arannyal permetezze be a kompozícióit, vagy például új fényt adjon a mohának egy növényi dekorációban.

És ez még nem minden! Használja az évfordulószámokat születésnapi partijának, ezüst házassági évfordulójának és ajándékcsomagjának vagy születésnapi tortájának díszítésére. Ehhez készíts szalmakoszorúból egy gyönyörű születésnapi koszorút, és tekerd be speciális ragasztószalaggal. Spray ragasztóval kombinálva kecses és nemes természetes dekorációkat rögzíthet a koszorújára, és így minden alkalomra egyedi dekorációt készíthet.

Webáruházunkban magánvásárlóknak is megtalálja a megfelelő ajándéktáskát piros, narancssárga, natúr vagy más, édes karácsonyi motívumokkal. Borosüvegek, könyvek, házi lekváros poharak passzoltak oda. Ha pedig szívesebben ajándékozna meg egy csodálatosan illatos gyógynövénycserepet vagy egy cserepes virágot, akkor használhat egy elegáns, színes növénytartót és egy cseréphüvelyt, mellyel még jobban díszítheti virágajándékát.

Nagyszámú minőségi termék várja Önt, melyeket kényelmesen és olcsón megrendelhet online. Professzionális szállítási rendszerünk garantálja a gyors szállítást, és ha kérdése vagy javaslata van, forduljon barátságos és hozzáértő ügyfélszolgálatunkhoz!

Cat-ID: 19