Bádogvödrök cink edények

Bádogvödrök Cink edények ültetéshez és díszítéshez

az összes alkategória egy pillantással

Bádogvödrök cink edények Kategória Leírás

Ajándékozza meg cserepes növényeit új otthonban a Floristik24, a lakberendezési és kézműves kellékek webáruházának csinos fémvödreivel és cinkedényeivel! Sok különböző kialakítású vödröt és tálat talál, amelyek elegáns virágtartóként minden növényt elbűvölően mutatnak be. Fedezze fel a dekoratív öntözőkannákat és az eredeti fémdekorációt is, mellyel igényes virágkompozíciókat készíthet bel- és kültéren egyaránt. Ha tervezésről és színezésről van szó, mindenki megéri a pénzét: A fém ültetvényeket antik, klasszikus és kortárs formákban és színekben tervezték – hol nyomattal, hol mintával, hol színezve, hol egyszerűen vintage megjelenéssel!

A vödrök és tálak ovális, kerek vagy csésze alakban kaphatók. Némelyiknek fogantyúja van, másoknak dekoratív kötélfogantyúja van, és néhányat egyszerűen, semmi nélkül terveztek. Például a cink tálak nincsenek színezve, vagy finomra polírozva, vagy enyhén fehérre mosva, így úgy néznek ki, mint az antik tálak, amelyek rusztikus vidéki hangulatot árasztanak. Ezután szép nyári virágokat ültethet, és kihelyezheti őket teraszra, ablakpárkányra vagy komódra. A csinos pasztell tónusú növényvödrök pedig olyan friss életvidámot hoznak minden helyiségbe, amitől mindenki ragyog.

Az aranyos kis dekoratív öntözőkannákkal rendkívüli virágdíszeket készíthet, és nem csak a hobbikertészeket örvendezteti meg! Mindegyiknek van legalább egy fogantyúja, és cserepként vagy közvetlenül cserepként használható. Ezzel eredeti módon lazíthatja meg növényi dekorációit, és unalmas virágcserepekre mutathatja a piros lapot!
Ha valóban szabad teret szeretnél adni kreativitásodnak az ültetés során, akkor válassz a nem mindennapi fémdíszítéshez! Itt fedezheti fel a serlegeket, koronákat, teáskannákat, amforákat, zacskókat és tálcákat, amelyek mindegyike fémből készült, és alkalmas kül- és beltéri használatra. Ezeket az ültetőgépeket gyógynövényekhez, virágokhoz, erkélyes és szobanövényekhez használhatja. Alkoss szenzációs kerti dekorációt, vagy alakítsd át erkélyedet egy függőkosárral!
 

Cat-ID: 58