Deco Birds on Wire Spring Deco Blue Tit 10×3cm 9db

Floristik24 Deco Birds on Wire Spring Deco Blue Tit 10×3cm 9db Floristik24 Deco Birds on Wire Spring Deco Blue Tit 10×3cm 9db Floristik24 Deco Birds on Wire Spring Deco Blue Tit 10×3cm 9db

keresni

Dekoratív madarak és pillangók Deco Birds Wire Spring Deco Blue
Ezek a díszmadarak a dróton a tavaszi díszeidet is csipogják! Ezek a kiváló minőségű dekorációs madarak a kékcinege színén alapulnak.

A könnyű habszivacsból készült, kis csőrrel és szemekkel, valamint természetes tollakkal a szárnyakon és a farkon díszített, finoman megtervezett dekoratív madarak bármilyen tavaszi vagy nyári dekorációt gazdagítanak.

Egy hosszú, vékony fémrúd a műmadarakat sokoldalú dekordugókká varázsolja virágdíszeinek, például cserepeknek vagy csokroknak. A rugalmas fémhuzal bármilyen virágos munka díszítésére is használható, például koszorúk és virágdíszek vagy ültetett kosarak díszítésére a gyönyörű madárdugókkal. Egyszerűen bedugva vagy bekötve a csinos kis madarak pillanatok alatt életre keltik virágdekorációdat!

Akár ajtókoszorúban, akár fali dekorációban, akár asztali dekorációban ünnepi alkalmakra – a dekoratív madarakkal díszítve dekorációit igazi fénypontokká varázsolja!

Összesen 9 darabot kapsz a madarakra.

Megjegyzés: A termékképen látható kiegészítők és díszítőelemek nem képezik a termékskála részét, kivéve, ha kifejezetten szerepelnek benne.

Teljes hossza: kb 22 cm
A madarak mérete (MaxSzxMé): kb.3cm × 3cm × 10cm
Szín: fehér, kék, sárga, fekete
Anyaga: hab, műanyag, toll, fém
Mennyiség: 9 db
google_translate

Dekoratív madarak és pillangók

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással