Szórványkosár fehér 20cm x 15cm 1db

Floristik24 Szórványkosár fehér 20cm x 15cm 1db Floristik24 Szórványkosár fehér 20cm x 15cm 1db Floristik24 Szórványkosár fehér 20cm x 15cm 1db

keresni

Esküvői dekoráció
Szeretné otthonában jól látható helyre tenni virágait, de még mindig hiányzik a megfelelő virágcserép? Ez a fogantyús, fehér ovális kosár szinte tökéletesen illeszkedik étkezőasztalra, nappali táblára vagy a folyosó tálalójára, és ideális olyan színes virágok számára, mint a hibiszkusz, árvácska vagy krókuszok.

Az élénk színeket különösen kiemeli a fehér szín. Így a klasszikus fonott kosarat beültetheted elegáns korai virágzókkal, és ajándékba adhatod egy kedves barátodnak. De ez a fantasztikus chipskosár virágkosárnak is ideális egy klasszikus esküvői viráglány számára.

A fehér nyeles alomkosár körülbelül 23 centiméter magas, körülbelül 15 centiméter széles és körülbelül 20 centiméter hosszú. A fa csíkokat és forgácsokat fémrudakkal is megerősítették, így a kosár stabil marad és könnyebben szállítható. A fából készült kosarat kenyérkosárként is használhatja, majd kenyeret és zsemlét szolgálhat fel egy kellemes vasárnapi reggelinél!

Hossza: kb 20 cm
Szélesség: kb 15 cm
Magasság fogantyúval együtt: kb.23cm
Szín: fehér
Anyaga: fa, fém, műanyag, cérna
Mennyiség: 1 db

google_translate

Esküvői dekoráció

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute