Szívdísz akasztható fém szív ezüst 7,5 × 8,5 cm 6 db

Floristik24 Szívdísz akasztható fém szív ezüst 7,5 × 8,5 cm 6 db Floristik24 Szívdísz akasztható fém szív ezüst 7,5 × 8,5 cm 6 db Floristik24 Szívdísz akasztható fém szív ezüst 7,5 × 8,5 cm 6 db

keresni

Szívek asztaldísznek ezüst
Az ezüst színű felakasztható szívdísz kiemeli az időtlen és romantikus tavaszi dekorációt. Szépítsd a függő dekorációkat, növényeket vagy fali dekorációkat ezekkel a fém szívecskékkel!

A fém szív modern, lendületes formájú, ezért alkalmas szerelmi nyilatkozatra, Valentin-napi dekorációra és anyák napi dekorációra. A juta akasztó azt jelzi, hogy a függő dekoráció tökéletes rusztikus virág- és természetes dekorációhoz is. Egyszerűen eltávolíthatja a zsinórt, és a dekoratív szívecskéket színes selyemszalaggal akaszthatja fel a dekoráció hangulatához.

Használja a dekoratív szíveket esküvői vagy tavaszi dekorációhoz. Díszítsen ajtókoszorúkat, fali dekorációkat és virágdíszeket fém szívecskékkel, csinos szalagokkal, művirágokkal vagy egyéb dekorációs tárgyakkal. Az ajtókoszorún díszszív fogadja vendégeit.

A felakasztható szívdísz hat darabos kiszerelésben kapható.

Megjegyzés: A termékképen látható kiegészítőket és dekorációs elemeket a szállítás nem tartalmazza.

Szív mérete (Sz × Ma): kb. 7,5 cm × 8,5 cm
Teljes hossza akasztóval: kb.22cm
Szín: ezüst
Anyaga: fém, juta szalag
Mennyiség: 6 db
google_translate

Szívek asztaldísznek

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással