Száraz csokor remegő fű Sárgabarack Briza díszfű 55cm 50g

Floristik24 Száraz csokor remegő fű Sárgabarack Briza díszfű 55cm 50g Floristik24 Száraz csokor remegő fű Sárgabarack Briza díszfű 55cm 50g Floristik24 Száraz csokor remegő fű Sárgabarack Briza díszfű 55cm 50g

keresni

Szárított virágok csokor Briza
Ezzel a remegő fűvel a divatos, divatos kajszibarack színben a filigrán füleknek köszönhetően nagyon finom akcentusokat állíthat be.

A Briza Maximát gyakran használják díszfűként, és a díszítéseket és a koszorúkat adják ki.

Panicle-szerű növekedés, vonzó tüskék és kecses szárak vizuálisan kiemelik a remegő füvet. Díszítse dekorációs ötleteit ezekkel a feltűnő és könnyű bokrokkal.

A remegő füvet bokros bársonyfűvel és bozontos kalapvirágokkal dolgozd össze egy nagyszerű Scandi hurokká. Ezzel a díszfűvel csodálatos dekoratív alkotásokat is készíthet a divatos boho stílusban.

Készítsen hagyományos koszorúkat, és adjon hozzá színes, száraz füvet ide-oda, mint ez a kajszibarack remegő fű a rendkívüli vizuális hatás érdekében. Ez a díszfű biztosítja a vidám hangulatot és a jó hangulatot a csokorban.

Figyelem: ez egy természetes termék! Ez azt jelenti, hogy a termék természetes ingadozásoknak van kitéve, ezért alakban, színben, méretben, szélességben, hosszban és átmérőben eltérhet a megadott méretektől!

A tömegspecifikáció a csomagolás napján érvényes tömegre vonatkozik. A száraz dekoráció súlya a nedvességgel való érintkezés következtében ingadozhat.

A termékképen látható kiegészítőket és dekorációs elemeket a szállítás nem tartalmazza.

Hossza: kb 54-56m
Virág átmérője: kb.2,5cm - 3cm
Szín: sárgabarack (barack), natúr
Anyaga: természetes száraz fű
Nettó tömeg: kb 50g
google_translate

Szárított virágok

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással