Organza szalag rózsaszín mintával 10mm 20m

Floristik24 Organza szalag rózsaszín mintával 10mm 20m Floristik24 Organza szalag rózsaszín mintával 10mm 20m

keresni

Organza szalagok Organza szalag
Ha szeretnél egy tavaszi csokrot színezni, akkor válaszd ezt a rózsaszín, mintás organza szalagot! A kiváló minőségű dekoratív szalag különböző virágokkal van nyomva, amelyek egy része fehér levelekkel is van ábrázolva, és finom fényes hatású és félig átlátszó megjelenésű. A szalag nagyon jól illik egy virágcsokor díszeként, amit ügyesen körbe is tekerhetsz vele. A finom szegélyek azt is lehetővé teszik, hogy csinos masnikat köthess velük, amivel egyrészt kiegészítheted a csokrot, másrészt az étkező asztali dekorációját is elkészítheted.

De egy kirakatdísz is igazán hatásossá tehető ezzel a selyemszalaggal és rugószerűen díszíthetővé. Lehetősége van arra is, hogy a szövetszalagot virágcserepek, cserepek és akár vázák köré tekerje, hogy tökéletesítse őket. Ha pedig nagyon elegánsan szeretnéd feldíszíteni a vásárlóid ajándékait, akkor használd az anyagot sikkes ajándék szalagként!

A virágmintás rózsaszín organza szalag egy műanyag tekercsre van feltekerve, körülbelül 20 méter hosszú és körülbelül 10 milliméter széles.

Szélesség: kb 10mm
Hossza: kb 20m
Szín: rózsaszín, fehér
Anyaga: 100% poliészter


google_translate

Organza szalagok

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással