Növénykosár tengerifűkosár fogantyúkkal asztali dekoráció Ø30cm H11cm

Floristik24 Növénykosár tengerifűkosár fogantyúkkal asztali dekoráció Ø30cm H11cm Floristik24 Növénykosár tengerifűkosár fogantyúkkal asztali dekoráció Ø30cm H11cm Floristik24 Növénykosár tengerifűkosár fogantyúkkal asztali dekoráció Ø30cm H11cm

keresni

Kosár és Ültetőgépek asztali
A tengerifű növénykosár egy egyedi növénycserép, amely praktikusan és dekoratívan is használható virágdíszítésekben. A kerek kosár alkalmas ültetésre, vagy ültető tál helyettesítésére.

A kosár fonott vízi jácintból áll, amely divatos megjelenésű, varrott dekorkosárrá lett kialakítva. Az oldalán található két fogantyú megkönnyíti a kosár szállítását, és az asztaldíszben is szépen mutat.

Belül a tengerifűkosár fémszerkezettel van megerősítve, amely további stabilitást biztosít. Az ültetés közvetlenül is lehetséges, mivel a kosár ültetőfóliával van bélelve. Ez megvédi a vízelfolyástól. A kosár alja szürke forgácslapból készült, és stabil állványt biztosít.

A tengerifű növénykosár széles, és különösen alkalmas tavaszi virágok, például nárcisz és jácint, vagy nyári virágok, például szarvas ibolya és kankalin számára. A kosárban található bőséges helynek köszönhetően ezek növekedhetnek és virágozhatnak.

Akár az asztalon, akár az ablakpárkányon, ez a dekoratív kosár nagyszerűen vonzza a tekintetet, és kellemes hangulatot teremt minden helyiségben. Ha tehát praktikus és dekoratív fogantyús kosarat keres, akkor a tengerifű vetőkosár remek választás.

Kérjük, vegye figyelembe:
A termékképen látható kiegészítők és díszítőelemek nem képezik a termékskála részét, kivéve, ha kifejezetten szerepelnek benne.

Külső átmérő a tetején: kb.30cm
Alap átmérő: kb 24cm
Magasság: kb 11 cm
Magasság fogantyúkkal együtt: kb.17cm
Anyaga: tengeri fű, fém, műanyag, zsineg
Szín: natúr, szürke
Mennyiség: 1 db
google_translate

Kosár és Ültetőgépek

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással