Madár dróton 5,5cm színes 9db

Floristik24 Madár dróton 5,5cm színes 9db Floristik24 Madár dróton 5,5cm színes 9db Floristik24 Madár dróton 5,5cm színes 9db

keresni

Dekoratív madarak és pillangók
Mi lenne a tavasz az ő élénk csiripelése nélkül? - Köszöntsd az ébredező természetet ezekkel a színes madarakkal egy dróton, és tedd a habot a tortára a dekorációdra!

A kis madarak könnyű hungarocellből készültek, így könnyedén felteheti fali koszorúra vagy ajtókoszorúra, és a rugalmas dróttal biztonságosan rögzítheti. A szárnyak és a farok valódi tollai részben világossárgák, részben finom természetes mintázatot kínálnak. Így a VIANA részletesen festett dekoratív madara fekete szemeivel tollas csillaggá válik tavaszi dekorációjában. A földes és világos tónusok kombinációjával a műmadár különösen elbűvölően néz ki olyan finom zöld vagy tavaszi virágokkal, mint a nárcisz vagy a fehér jácint. A vezetéket egyszerűen a földbe vagy virágüzleti habba dughatja. Még több madár is vonzóbbá teszi a csokrot. Vagy tegyél egy boldog madárrajot a forzitia, cseresznye vagy szilva virágzó ágaira húsvétkor!

Az élénk színekben a dróton lévő madarat 9 darabos dobozban szállítjuk, a teljes magassága a dróttal együtt körülbelül 22,5 centiméter. Maga a madár hozzávetőlegesen 12 x 4 centiméteres.

Teljes magasság:
kb.22,5 cm
Madarak mérete: kb. 12cm (hossz) x 4cm (magasság)
Szín: barna, fehér, sárga, okker, szürke, fekete, narancs
Anyaga: rugó, műanyag, fém
Mennyiség: 9 db

google_translate

Dekoratív madarak és pillangók

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással