Ültetéshez való öntözőkanna, fém díszkanna, virágtartó Ø19,5cm

Floristik24 Ültetéshez való öntözőkanna, fém díszkanna, virágtartó Ø19,5cm Floristik24 Ültetéshez való öntözőkanna, fém díszkanna, virágtartó Ø19,5cm Floristik24 Ültetéshez való öntözőkanna, fém díszkanna, virágtartó Ø19,5cm

keresni

Öntözőkanna
Adjon egy kis vintage hangulatot tavaszi dekorációinak ezzel a dekoratív fémkannával.
A VIANA ültetésére szolgáló öntözőkanna formájú ültetőgép körös-körül dekoratív függőleges vonalakkal rendelkezik. A teljes fémkancsót, sliccsel, kifolyóval és két fogantyúval szintén fehér mosásnak vetették alá. A fehér festéklerakódások szép kontrasztot hoznak létre, és a fémedény vonaldíszítése még jobban kijön. A fémdísz ráadásul úgy néz ki, mintha egy használaton kívüli öntözőkanna lenne, amit a trendi shabby chic-re jellemző módon más célra használnak, itt növénycserépnek.
Ültesse be a gyönyörű kancsót finom tavaszi virágokkal mintázatosan. Különösen a nárciszok vagy a kis tulipánok tetszetős formájukkal és színeikkel harmonizálnak a fémedény jellegzetes vonalmintájával. Egy ilyen elrendezés csodálatosan néz ki virágkompozícióként az előkertben, a teraszon vagy a nappaliban. Ültetés előtt ügyeljen arra, hogy elkerülje a vizesedést úgy, hogy az ültetőtálcát fóliával vagy homokkal borítja be. A kancsó kerek fém edénye virágtartónak is kiváló. A fém edény rusztikus kialakításával gyönyörű vidéki hangulatot képes elterjeszteni mindenhová.

Kombinálja az ültetésre szánt fém cserepet más fém virágcserepekkel, amelyek kancsó alakúak vagy juta fogantyúkkal rendelkeznek kerek és ovális formában, a kerti dekorációhoz használható virágtartók széles választékából. A fémedények teljes együttesét pedig növényekkel borítsa be dekoratívan a házban vagy a kertben.

Figyelem: Ez a termék horganyzott, utókezelt acéllemezből készül. Emiatt nem tudjuk garantálni, hogy az edény 100%-ban rozsdamentes és 100%-ban vízálló .

Átmérő: kb Ø19,5cm
Hossza: kb 46 cm
Magasság fogantyúkkal együtt: kb.30,5 cm
Fémedény magassága: kb.18 cm
Állvány területe: kb Ø19,5cm
Szín: ezüst, fehér
Anyaga: fém
Mennyiség: 1 db
google_translate

Öntözőkanna

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással