Ültetéshez való csirke, rácsos kosár, húsvéti dekoráció, vidéki fehér, ezüst H26,5cm Ø11,5cm

Floristik24 Ültetéshez való csirke, rácsos kosár, húsvéti dekoráció, vidéki fehér, ezüst H26,5cm Ø11,5cm Floristik24 Ültetéshez való csirke, rácsos kosár, húsvéti dekoráció, vidéki fehér, ezüst H26,5cm Ø11,5cm Floristik24 Ültetéshez való csirke, rácsos kosár, húsvéti dekoráció, vidéki fehér, ezüst H26,5cm Ø11,5cm

keresni

Nyulak és csirkék dekoratív figurái csirke ezüst
Az ültetésre szánt csirke rácsos kosár formájában érkezik, tavasziasan kopott elegáns fehérben. Húsvéti dekorációként a tyúk ültetőként vagy húsvéti fészekként nagyon eredeti.

A rusztikus csirke dekoráció különösen csodálatos a közkedvelt vidéki stílusú létesítményekben! Ha a növényi állatot virággal szeretné ellátni, először a drótkosarat bélelje ki fóliával, majd helyezze be a virághagymákat, amelyeket mohával vagy szalmával borít be. Az ültetőgépet megtöltheti földdel és virágokat ültethet vagy vethet gyógynövényeket. Egy kis virágmasszával a húsvéti állat pillanatok alatt tavaszias asztaldíszek alapjává válik a húsvéti asztalra.

A húsvéti fűvel vagy szénával megtöltött húsvéti vadászathoz a dekoratív csirke eredeti húsvéti kosárká válik a színes tojások és csokoládé nyuszik számára. Vagy a kosárdíszt húsvéti szünetre egy frissen főtt meleg tojással letakart ruhával a reggelizőasztalra is feltehetjük.

Akár növényi állatcsirkeként, akár virágcserépben ültetőként, akár tojásos kosárként, a VIANA dekoratív csirke húsvétkor szemet gyönyörködtető, és egyben csodálatos kis ajándék is lehet hazavinni!

Megjegyzés: A termékképen látható kiegészítők és díszítőelemek nem képezik a termékskála részét, kivéve, ha kifejezetten szerepelnek benne.

Magasság: kb 26,5cm
Mélység: kb 12 cm
Teljes átmérő: kb Ø11,5cm
Növénytál átmérője: kb Ø11cm
Mély ültetőtál: kb.5cm
Kosárnyílás (Ma×Sz): kb.11,5×10cm
Alap (Sz × M): kb. 7,5 × 6,5 cm
google_translate

Nyulak és csirkék dekoratív figurái

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással