Korona szív díszítéssel, teamécses tartó, kopott sikkes fehér Ø19cm H28,5cm

Floristik24 Korona szív díszítéssel, teamécses tartó, kopott sikkes fehér Ø19cm H28,5cm Floristik24 Korona szív díszítéssel, teamécses tartó, kopott sikkes fehér Ø19cm H28,5cm Floristik24 Korona szív díszítéssel, teamécses tartó, kopott sikkes fehér Ø19cm H28,5cm

keresni

Fém díszítés Korona kopott sikkes
Ez a szívdíszítéssel díszített, finom korona egy csodálatos tealámpa tartó a divatos shabby chic stílusban. Akár tavaszi dekorációként, akár asztaldíszként ünnepi alkalmakra, például esküvőre – a dekorációs korona mindig jól mutat!

Tegyen egy tealámpát vagy egy LED lámpát a mellékelt gyertyapohárba, és a fém lámpás rusztikusan világítja meg belső terét!

A szívecskékkel ellátott fémdísz különösen szép anyák napjára vagy Valentin napra. Gyertyadíszek helyett virágokat is használhatunk, vagy dekoratív indákkal és tollpillangókkal vagy madarakkal díszíthetjük a fémrudakat. - Ha a fémdekorációt el akarod ültetni, vagy cachepotnak szeretnéd használni, előtte fóliázd ki az alját.

Akár ültetve, akár lámpás dekorációként, a szüreti koronát csodálatosan használhatod kerti dekorációként vagy asztaldíszként.

Tipp: Akkor néz ki a legjobban, ha több, különböző méretű fémkoronát kombinál. – Üzletünkben a VIANA lámpás korona kisebb változatát is megtalálod ugyanabban a kivitelben!

Kérjük, vegye figyelembe:
A termékképeken látható kiegészítőket és dekorációs elemeket a szállítás nem tartalmazza.

Magasság: kb 28,5cm
Teljes átmérő: kb Ø19cm
Alap : kb Ø14cm
Mérete teamécses üveg (H×Ø): kb. 5×Ø5cm
Üvegnyílás : kb.4,5cm
Üveg lábnyom: kb 4,5 cm
Szín: fehér, barna, átlátszó
Anyaga: fém, üveg
Mennyiség: 1 db
google_translate

Fém díszítés

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással