Gólya lapáttal, fém madár ággal, díszmadár, kerti figura, fém díszítéssel H26/28cm 2 db-os készlet

Floristik24 Gólya lapáttal, fém madár ággal, díszmadár, kerti figura, fém díszítéssel H26/28cm 2 db-os készlet Floristik24 Gólya lapáttal, fém madár ággal, díszmadár, kerti figura, fém díszítéssel H26/28cm 2 db-os készlet Floristik24 Gólya lapáttal, fém madár ággal, díszmadár, kerti figura, fém díszítéssel H26/28cm 2 db-os készlet

keresni

Húsvéti dekoráció kerti figura db-os
A gólya lapáttal és a fémmadár ággal készen áll a kertbe: a díszmadarak napkalappal, sállal, csizmával, tökéletes kerti figurákkal vannak felszerelve!

A gyönyörű, madár alakú, kalap alakú fémdísz kiválóan alkalmas kerti fészer ablakpárkányra vagy asztaldíszként való elhelyezésére. A kertész gólya is nagyon tetszetős az erkélyen vagy a teraszon lévő cserepek között, akár külön-külön, akár készletben!

A fém gólyákat a kerti témájú dekorációs kompozíciókba is beépítheti, vagy a madárfigurát virágkompozíciókban is felhasználhatja. Egy ilyen fém gólya eredeti kiegészítője lehet hobbikertészeknek ajándékkosárban kerti edényekkel vagy kerti piacra szóló utalványnak!
A fém madarak mindenütt pasztell színekkel vannak festve. A lapátos madár balra néz, az ágas gólya minden irányba fut.

A dekoratív figurák szélein enyhén barnás színűek, ami rozsdaszerű megjelenést kölcsönöz nekik. Mindkét madár egy lapos fa talapzaton áll, így bárhol elhelyezhető

Kombináld kertészként a madarakat más állatfigurákkal tavaszi dekorációink széles választékából!

Megjegyzés: A termékképen látható kiegészítők és díszítőelemek nem képezik a termékskála részét, kivéve, ha kifejezetten szerepelnek benne.

Teljes magasság: kb 26/28cm
Lábnyom (H×Sz×M): kb. 9×5×1 m
Szín: fehér, rózsaszín, zöld, barna, narancs, ezüst, fekete, természetes
Anyaga: fém, fa
Mennyiség: 2 db egy készletben
google_translate

Húsvéti dekoráció

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással