Függesztett kosár fém dekoráció rozsda függő dekoráció Ø20cm H16cm

Floristik24 Függesztett kosár fém dekoráció rozsda függő dekoráció Ø20cm H16cm Floristik24 Függesztett kosár fém dekoráció rozsda függő dekoráció Ø20cm H16cm Floristik24 Függesztett kosár fém dekoráció rozsda függő dekoráció Ø20cm H16cm

keresni

Függő kosár Függesztett rozsda
Ennek a fém függőkosárnak a dekoratív pereme ötszirmú virágokkal díszített. A rozsdabarna szín a rozsdás fémdekorációt is különlegessé varázsolja.

Három horoggal összekapcsolt lánc stabilizálja a dísztálat, és egyben lehetővé teszi a felakasztását. A dekoratív él magassága körülbelül hat centiméter. A díszperem nélküli kerek tál körülbelül tíz centiméter magas. Ez körülbelül tizenhat centiméter összmagasságot eredményez.

A dekoratív félgömb alakú tál ideális hátteret biztosít szárított kompozíciókhoz vagy művirágokhoz. Ha valódi növényeket szeretnénk használni, akkor célszerű először növényi fóliával letakarni a tálat. A fémből készült, rozsdás megjelenésű függőkosarat még sokáig élvezheti majd.

A dekoratív virágos szegéllyel és motívummal több fém dekorációt is beszerezhetsz tőlünk kerti dekorációs rozsda alatt.

Kérjük, vegye figyelembe:
Ez a termék horganyzott, utókezelt acéllemezből készül. Ezért nem tudjuk garantálni , hogy 100%-ban rozsdaálló és vízálló .

A termékképen látható kiegészítőket és dekorációs elemeket a szállítás nem tartalmazza.

Átmérő: kb Ø20cm
Magasság: kb 16 cm
Lánc hossza: kb.36cm
Szín: rozsdabarna
Anyaga: fém
Mennyiség: 1 db
google_translate

Függő kosár

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással