Fonott növénykosár, növénypohár csészealjjal Ø16cm

Floristik24 Fonott növénykosár, növénypohár csészealjjal Ø16cm Floristik24 Fonott növénykosár, növénypohár csészealjjal Ø16cm Floristik24 Fonott növénykosár, növénypohár csészealjjal Ø16cm

keresni

Kosár és Ültetőgépek Fonott
Ez a csészealjjal ellátott ültetőpohár rendkívül bájos módja a virágok dekoratív elhelyezésének. Az ültetésre szánt rusztikus csésze szőtt növénykosár formájában kapható.

A növényi csésze egészből készült, és jellegzetes fogantyúja is van. Mivel a természetes anyagot fémvázra szőtték, az ültetőpohár különösen stabil. Az ültetőgép alsó része barna, felső része krémfehér.

Mivel a nagy ültetőpohár belül már átlátszó műanyag fóliával van bélelve, így azonnal kezdődhet az ültetési móka!

Akár beltéren, akár ablakpárkányon, kertben vagy teraszon használja, szerelje fel a rusztikus ültetőgépet tetszés szerinti virágokkal vagy növényekkel. Legyen szó színes árvácskákról, kankalinokról vagy nárciszokról tavaszi dekorációban, csodálatos muskátlikról nyáron vagy ünnepi mikulásvirágról karácsonyi dekorációban, az ültetésre szolgáló dekoratív csésze tudja, hogyan lehet elbűvölően mindenféle virágdíszt elhelyezni!

Ünnepségek alkalmával az eredeti növényi kosár csodálatos rendezési alapként is szolgálhat. - Képzeld csak el, milyen nagyszerű asztaldísz lenne a dohányzóasztalhoz az ültetőpohár csészealjjal!

Az ültetésre szánt nagy csésze nyílásátmérője körülbelül 16 centiméter. Kombináld a nagy ültetőpoharat a kínálatunkból a kisebb változattal!

Kérjük, vegye figyelembe:
A termékképen látható kiegészítők és díszítőelemek nem képezik a termékskála részét, kivéve, ha kifejezetten szerepelnek benne.

Teljes méret (H×Sz×Ma): kb. 27cm × 22cm × 13cm
Nyílás átmérője: kb Ø16cm
Alap: kb Ø13cm
Anyaga: fa, fém, műanyag, zsineg
Szín: natúr (barna, krémfehér), átlátszó, ezüst
Mennyiség: 1 db
google_translate

Kosár és Ültetőgépek

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással