Fém locsolókanna ültetéshez cserep fehér 13,5cm

Floristik24 Fém locsolókanna ültetéshez cserep fehér 13,5cm Floristik24 Fém locsolókanna ültetéshez cserep fehér 13,5cm Floristik24 Fém locsolókanna ültetéshez cserep fehér 13,5cm

keresni

Öntözőkanna cserep
Ez a fehér, dekoratív fém öntözőkanna ültetésre alkalmas, természetes, kedves dombornyomott vadfüvek és egy méh motívummal az egyik oldalán.

Az ültetőgép domborítása egy dolgos méhecskét, valamint a kapor, levendula, oregánó és echinacea virágzatát mutatja, mindegyik hozzáillő színben. – Amikor meglátod az öntözőkannát az ültetéshez, azonnal tavaszias leszel!

De egy ilyen dekoratív öntözőkanna nem csak tavaszi dekorációban mutat jól. – Használja a fém kancsót sokoldalú edényként a nyári dekorációkhoz, vagy helyezzen bele egy vázát, hogy a nosztalgikus öntözőkannát megtöltse vízzel és friss virágokkal.

Kombináld a gyönyörű fémdíszítést a hozzáillő, ezüst színű dekoratív öntözőkannával, vagy az ugyanilyen dombornyomott dizájnnal rendelkező növénytartóval vagy virágtálcával széles választékunkból.

Kérjük, vegye figyelembe:
Ez a termék horganyzott, utókezelt acéllemezből készül. Ezért nem tudjuk garantálni , hogy az edény 100%-ban rozsdaálló és 100%-ban vízálló .

A termékképeken látható kiegészítőket és dekorációs elemeket a szállítás nem tartalmazza.

Teljes méret fúvókával (H × SZ × M): kb. 30 cm × 13,5 cm × 12,5 cm
Mély öntözőkanna: kb.12,5cm
Nyitás: kb Ø12,5cm
Állvány területe: kb Ø13cm
Szín: fehér, zöld, lila, rózsaszín, sárga
Anyaga: fém
Mennyiség: 1 db
google_translate

Öntözőkanna

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással