Fa nyuszik dekoratív nyuszik natúr száraz dekoráció 18×4×5cm 4db

Floristik24 Fa nyuszik dekoratív nyuszik natúr száraz dekoráció 18×4×5cm 4db Floristik24 Fa nyuszik dekoratív nyuszik natúr száraz dekoráció 18×4×5cm 4db Floristik24 Fa nyuszik dekoratív nyuszik natúr száraz dekoráció 18×4×5cm 4db

keresni

Nyulak és csirkék dekoratív figurái nyuszik nyuszik
Természetes megjelenésű fából készült nyuszik! A száraz dekorációval díszített dekoratív nyuszik természetes varázst kölcsönöznek húsvéti dekorációinak.

A fából készült nyuszik kicsit a játékdarabokra emlékeztetnek. A test kúp alakú. A nyuszi feje egy fából készült húsvéti tojáshoz hasonlít, amelyhez a nyuszi fülei vannak. Eredeti húsvéti dekoráció egyszerű és extravagáns egyszerre! Van egy szárított virágból készült koszorú is, amely sálként körbeveszi a fa díszítést.

Együtt állva egy komódon vagy egy kosárban zöld húsvéti fűvel - a fából készült húsvéti nyuszik a fehérített száraz díszítéssel kombinálva természetes varázst kölcsönöznek, ami mosolyra késztet az elrendezésbe.

Négy fából készült nyuszit kapsz egyforma formában, mindegyikhez szárított és fehérített virágágakból készült sállal. Mivel mind a szárított virágok, mind a természetes alapanyagú fa részletekben mindig különbözik, a fából készült húsvéti nyuszi mindegyike egyedi.

Ugyanilyen kivitelben, eltérő mennyiségben és méretben is megtalálhatóak a nyuszik üzletünkben.

Kérjük, vegye figyelembe:
A termékképeken látható dekorációs cikkeket és kiegészítőket a szállítás nem tartalmazza.

Mérete: kb 18cm × 4cm × 5cm
Lábnyom: kb Ø4,5cm
Szín: fa
Anyaga: fa, száraz díszítés
Mennyiség: 4 db
google_translate

Nyulak és csirkék dekoratív figurái

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással