Fa korongok deco gyökér fa szórvány dekoráció fa 3-8cm 500g

Floristik24 Fa korongok deco gyökér fa szórvány dekoráció fa 3-8cm 500g Floristik24 Fa korongok deco gyökér fa szórvány dekoráció fa 3-8cm 500g Floristik24 Fa korongok deco gyökér fa szórvány dekoráció fa 3-8cm 500g

keresni

Dekoratív fa korongok és kéreg korongok deco
Göcsörtös és természetes, ezek a fa korongok egyedülállóak, mint gyökérfából készült dekoráció. Éppen ezért ezek a fadarabok rendkívül hitelesen mutatnak ki szórványdíszként vagy kézműves munkákhoz!

A fatárcsa ennél a kisebb változatánál a festői formák örömén van a hangsúly. A fakorongokat a díszítéshez egyenletes vastagságúra vágtuk és gondosan megszárítottuk. A gyökérfa megőrzi meleg természetes színét, és nagyon eltérő méretű is lehet.

A gyökérfa korongok éppoly ideálisak az őszi díszek gnómokkal vagy rusztikus karácsonyi díszekkel történő díszítésére, mint a fával készített kézműves munkákhoz. Kombináld az asztaldíszben lévő fakorongokat mohával vagy aranyszínű karácsonyi díszekkel.

Vagy tervezzen alátéteket vagy kreatív falfestményeket a gyönyörűen rusztikus gyökérfa korongokkal!

Kérjük, vegye figyelembe:
Ez egy természetes termék ! Ez azt jelenti, hogy a termék természetes ingadozásoknak van kitéve, ezért alakban, színben, méretben, szélességben, hosszban és átmérőben eltérhet a megadott méretektől !

A termékképen látható kiegészítőket és dekorációs elemeket a szállítás nem tartalmazza.

Mérete: kb Ø3cm - 8cm
Vastagság: kb 13mm
Szín: természetes szín
Anyaga: fa
Nettó tömeg: kb 500g
google_translate

Dekoratív fa korongok és kéreg

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással