Díszlabda rózsaszín zöld művirág labda Ø18cm 1db

Floristik24 Díszlabda rózsaszín zöld művirág labda Ø18cm 1db Floristik24 Díszlabda rózsaszín zöld művirág labda Ø18cm 1db

keresni

Növény labdát és labdákat zöld labda
A padlóvázái mindig olyan üresnek tűnnek, ha nem állnak rendelkezésre a megfelelő növények? Akkor ez a rózsaszín és zöld dekoratív labda el fog tetszeni! A sok kis művirágból álló műanyag labda üdenek, élénknek és tavasziasnak tűnik, főleg a színkombinációval, aminek köszönhetően a dekorlabda a vidám hangulat fontos terjesztője, különösen a sötét és hideg napokon.

A viráglabdát fényfüzérrel vagy egyéb dekorációs anyagokkal is díszítheti, így teljesen az otthoni és kerti dekorációs ötleteihez igazíthatja. De ez a művirág a kirakat dekorációinak részeként is lenyűgöz!

A rózsaszín és zöld színű dekorlabda 18 centiméter körüli átmérőjű, és asztali dekorációként is használható. Például a virággolyót egy kis üvegtálba helyezheti, majd például egy születésnapi bulin az étkezőasztalra. A díszgolyó egy kis kredencét vagy egy üres helyet is díszít a polcodon. Engedje meg magát, hogy ihletet kapjon ez a rendkívüli virágdísz!

Figyelem: A termékképen látható dísztárgyakat és kiegészítőket a szállítás nem tartalmazza.

Átmérő : kb Ø18cm
Szín : rózsaszín, zöld
Anyaga : Műanyag
Mennyiség : 1 db
google_translate

Növény labdát és labdákat

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással