Dekoratív tálca ovális arany fémtálca antik megjelenésű arany 3 darabos szett

Floristik24 Dekoratív tálca ovális arany fémtálca antik megjelenésű arany 3 darabos szett Floristik24 Dekoratív tálca ovális arany fémtálca antik megjelenésű arany 3 darabos szett Floristik24 Dekoratív tálca ovális arany fémtálca antik megjelenésű arany 3 darabos szett

keresni

Fém tálca arany antik arany darabos szett
Nyitott széleivel és stilizált virágmintájával a dekoratív tálca nagyon elegáns benyomást kelt. Az aranyszínű háttér stílusos antik felülete olyan patinát ad, amitől autentikusan réginek tűnik.

A fémtálca minden évszakban tökéletes nagy tálcaként asztali dekorációhoz. Rakd ki a dísztálcát natúr díszítéssel, és helyezz el rajta egy gyertyatartót. A karácsonyi díszekhez akár kis LED-es fenyőket, ovális adventi koszorúhoz való gyertyákat vagy tobozokat, karácsonyi labdákat is kihelyezhetsz a tálcára hangulatos módon.

Bár, vagy éppen az antik megjelenése miatt, a dekoratív tálcával pont a trendben jár: Helyezzen fekete gyertyákat a tálcára kis tányérokra, és alkosson titokzatos gyertya dekorációt fekete és arany színben.

Nyáron viszont az ovális tálcán színes üvegvázákat rendezhetünk friss virágokkal, vagy használhatunk régi angol teáskannát és teáscsészéket vázaként a virágdíszhez, és remek virágdíszt készíthetünk a tálcán.

Az ovális dísztálcát három darabos készletben kapja meg, különböző méretekben. Asztalokat és ablakpárkányokat díszíthet, és harmonikus dekorációt hozhat létre az egész helyiségben.

Figyelem: A termékképeken látható kiegészítőket és dekorációs elemeket a szállítás nem tartalmazza.

Kicsi:
Külső méretek (H×Sz×Ma): kb. 30cm × 22cm × 5cm
Szélesség fogantyúkkal együtt: kb.37cm

Középső:
Külső méretek (H × SZ × M): kb. 36 cm × 27 cm × 5,5 cm
Szélesség fogantyúkkal együtt: kb.42cm

Nagy:
Külső méretek (H × Szé × Ma): kb. 42,5 cm × 30 cm × 5,5 cm
Szélesség fogantyúkkal együtt: kb.49cm

Szín: arany
Anyaga: fém
Mennyiség: 3 darab egy készletben
google_translate

Fém tálca

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással