Dekoratív tálca, keleti fémlap, asztaldísz Ø25cm

Floristik24 Dekoratív tálca, keleti fémlap, asztaldísz Ø25cm Floristik24 Dekoratív tálca, keleti fémlap, asztaldísz Ø25cm Floristik24 Dekoratív tálca, keleti fémlap, asztaldísz Ø25cm

keresni

Dekoratív tányér keleti
Különleges dísztálcát keres asztali dekorációjához? - Ez a kiváló minőségű, keleties megjelenésű fémlemez számos vonzó dekorációs elrendezéshez alkalmas!

Az arany színű dísztányért csoportos rovátkák mintázata díszíti, amely a kerek fémtálcát a régmúlt keleti időkből származó rusztikus vintage megjelenéssel ruházza fel.

A gyönyörű fémedényt használhatod gyertyatartónak, vagy advent idején ráhelyezheted a karácsonyi koszorúdat. A fém dísztányérral apróságok is elhelyezhetők a folyosón lévő komódon vagy ékszereid számára.

Boltunkban egyébként más méretben is megtalálod ezt a gyönyörű keleti fémtálcát, valamint sok más fém dekorációs kiegészítőt, amiket jól kombinálhatsz a kerek díszlappal.

Kérjük, vegye figyelembe:
Ez a termék horganyzott, utókezelt acéllemezből készül. Ezért nem tudjuk garantálni, hogy az edény 100%-ban rozsdamentes és vízálló.

Megjegyzés: A termékképeken látható kiegészítőket és dekorációs elemeket a szállítás nem tartalmazza.

Magasság: kb 1,5 cm
Átmérő: kb Ø25cm
Az állvány átmérője: kb Ø23cm
Szín: Arany
Anyaga: fém
Terméksorozat : VIANA
Mennyiség: 1 db
google_translate

Dekoratív tányér

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással