Dekoratív ezüst esküvői pár 10cm

Floristik24 Dekoratív ezüst esküvői pár 10cm Floristik24 Dekoratív ezüst esküvői pár 10cm Floristik24 Dekoratív ezüst esküvői pár 10cm

keresni

Esküvői dekoráció ezüst
Hamarosan ezüst házassági évforduló lesz a baráti körödben? Akkor ezt az ezüst nászpárt érdemes beszerezned dekorációdnak! A dekoratív figurán egy menyasszony látható ezüst estélyi ruhában, és a vőlegénynek támaszkodik, aki klasszikus fekete öltönyben áll mögötte. A részletgazdag kialakításnak köszönhetően még a jobb kezében cipelt krémszínű rózsabokor is felismerhető, illetve a fejét díszítő hajdísz.

A menyasszonyt ráadásul egy kis csillámmal látják el, amiből a fejükön is van valami. Ettől a pár úgy néz ki, mintha csak csillámporral dobták volna meg őket. Így remekül használhatod a párost az ezüstlakodalom asztaldíszére, vagy ajándékozhatod ezt a csinos figurát a 25. évfordulóját ünneplő menyasszonynak. Az a nagyszerű benne, hogy az ünneplők az ünneplés után emlékül hazavihetik a figurát, majd feltehetik a polcra.

Az esküvői dekorációként használt ezüst esküvői pár körülbelül 10 centiméter magas és körülbelül 5 centiméter széles. A kis, 4 x 3 centiméter körüli lábnyomnak köszönhetően az esküvői torta tortafigurájaként is használhatod a párost, és kerekítheted kreációd.

Magasság: kb 10 cm
Szélesség: kb 5 cm
Lábnyom: kb 4cm x 3cm
Szín: fekete, ezüst, krém, fehér, rózsaszín, barna, csillogó
Anyaga: polirezin, csipkeszövet
Mennyiség: 1 db


google_translate

Esküvői dekoráció

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute