Deco gyöngyök Ø2cm pezsgő 12db

Floristik24 Deco gyöngyök Ø2cm pezsgő 12db Floristik24 Deco gyöngyök Ø2cm pezsgő 12db Floristik24 Deco gyöngyök Ø2cm pezsgő 12db

keresni

Ékszertűk és dekoratív gyöngyök Deco gyöngyök
Tegye teljessé esküvői dekorációját vagy évfordulós elrendezését ezekkel a nagyméretű dekorgyöngyökkel, amelyek a pezsgő ünnepi színében és gyöngyházhatásukban pompáznak! A finom ékszergyöngyök nagyon szépen visszaverik a közvetlen fényforrásokat és remekül harmonizálnak az asztali gyertyákkal és a kis tündérlámpákkal. Egy megfelelő cérnával oda is rögzítheted az akril gyöngyöket, majd a lámpafüzért például falra vagy ajtókeretre akaszthatod, hogy inspiráld a vendégeket.

A gyöngyök különösen jól mutatnak egy asztali elrendezésben fehér vagy krémszínű rózsákkal, ahol szinte tökéletesen harmonizálnak a színekkel. Esküvői csokorba is beépítheted, és akár az esküvői ruha részeként is felhasználhatod. Általában a gyöngyökkel kreatívan kiegészítheti a varrási munkát, és finomíthatja a mardi gras vagy karnevál jelmezeit. A gyöngyöket kirakatdíszként is használhatod, és lazán eloszthatod a padlón speciális effektusok érdekében.

A pezsgős díszgyöngyöket dobozban kínáljuk, összesen 12 darabot, átmérőjük körülbelül 2 centiméter, nyílásátmérője pedig körülbelül 4 milliméter.

A gyöngy átmérője : kb Ø2cm
Nyílás átmérő : kb Ø4mm
Szín: pezsgő
Anyaga : műanyag
Mennyiség : 12 db

google_translate

Ékszertűk és dekoratív gyöngyök

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással