Deco ágak bonsai fa deco ágak mosott fehér 800g

Floristik24 Deco ágak bonsai fa deco ágak mosott fehér 800g Floristik24 Deco ágak bonsai fa deco ágak mosott fehér 800g Floristik24 Deco ágak bonsai fa deco ágak mosott fehér 800g

keresni

Ágak, botok és gallyak Deco bonsai deco mosott
Ezekkel a fehérre meszelt dekoratív bonsai ágakkal minden részlet kiemelkedik! A természetes ágak rusztikus jelleget kölcsönöznek az asztaldíszeknek és elrendezéseknek.

A dekoratív ágak göcsörtös növekedésük és számos águk miatt minden elrendezésben használatosak, és azonnal feldobják a dekorációt. A gondosan fehérre mosott bonsai ágak kibontakoztatják teljes varázsukat. Minden deko ág vége átfúrható és felakasztható, vezetékezhető, ragasztható vagy felragasztható.

Az ágak színpompás tavaszi díszekkel, világoskék tengeri díszítéssel vagy fehér-arany karácsonyi dekorációval harmonizálnak. Ugyanilyen kifejezően használhatja az ágakat temetési elrendezés létrehozásához. A kis ágak díszítési lehetőségei szinte korlátlanok.

Ezzel a természetes díszítéssel autentikus kis fákat is beszerezhetsz téli tájra makettépítésben vagy betlehemhez.

A bonsai fából készült díszágakat üzletünkben natúr színű változatban is megtalálod.

Kérjük, vegye figyelembe:
Ez egy természetes termék ! Ez azt jelenti, hogy a termék természetes ingadozásoknak van kitéve , ezért alakban, színben, méretben, szélességben, hosszban és átmérőben eltérhet a megadott méretektől !

A tömegspecifikáció a csomagolás napján érvényes tömegre vonatkozik. A természetes dekoráció súlya a nedvességgel való érintkezés következtében ingadozhat.

A termékképeken látható dekorációkat és kiegészítőket a szállítás nem tartalmazza.

Ágak méretei: kb.15cm - 30cm
Szín: mosott fehér
Anyaga: fa
Mennyiség: kb 800g
google_translate

Ágak, botok és gallyak

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással