Csokor szárított virágból Kis csokor szárított virágból dekoráció 36cm

Floristik24 Csokor szárított virágból Kis csokor szárított virágból dekoráció 36cm Floristik24 Csokor szárított virágból Kis csokor szárított virágból dekoráció 36cm Floristik24 Csokor szárított virágból Kis csokor szárított virágból dekoráció 36cm

keresni

Szárított virágok Csokor csokor
Ez a szárított virágcsokor úgy néz ki, mint egy vidéki séta emléke. A kis csokor a szárított virágokat, füvet és gabonaféléket egy sokoldalú kompozícióba ötvözi.

A kapor, az édes fű, a zab, a fehér phalaris és a cickafark és a kis csokor szárított virágok változatosságot biztosítanak. Minden füvet óvatosan szárítanak, így a szárított virágokból készült dekoratív csokor nagyon tartós. Ha kerüli a nedvességet és a közvetlen napfényt, a szárított csokor akár egy évig is eltarthat.

Egy rusztikus vázában a klasszikus-rusztikus szárított virágcsokor természetes fókuszpontot kínál. Legyen szó az asztali dekorációról, az éjjeliszekrényről vagy az étkező komódjáról, ez a kis csokor egyszerű módja annak, hogy természetes dekorációt vigyen be a házba, és kevés karbantartást igényel.

A szárított virágcsokor egyes összetevői átrendezhetők száraz elrendezésben az asztalra, falra vagy fémgyűrűre, és gyönyörűen elrendezhetők más száraz dekorációkkal, mint például színes phalaris, eper bogáncs vagy mákkapszula. Fedezze fel üzletünkben a legszebb szárított virágokat és csokrokat!

Kérjük, vegye figyelembe:
Ez egy természetes termék ! Ez azt jelenti, hogy a termék természetes ingadozásoknak van kitéve , ezért alakban, színben, méretben, szélességben, hosszban és átmérőben eltérhet a megadott méretektől !

A tömegspecifikáció a csomagolás napján érvényes tömegre vonatkozik. A száraz dekoráció súlya a nedvességgel való érintkezés következtében ingadozhat.

A termékképeken látható kiegészítőket és dekorációkat a szállítás nem tartalmazza.

Hossza: kb 36 cm
Átmérő: kb 15cm
Szín: natúr, fehér
Anyaga: szárított virágok, szárított fű, gabonafélék
Mennyiség: 1 db
Nettó tömeg: kb 60g
google_translate

Szárított virágok

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással