Csésze váza díszítés csésze fém serleg arany antik Ø13cm H15,5cm

Floristik24 Csésze váza díszítés csésze fém serleg arany antik Ø13cm H15,5cm Floristik24 Csésze váza díszítés csésze fém serleg arany antik Ø13cm H15,5cm Floristik24 Csésze váza díszítés csésze fém serleg arany antik Ø13cm H15,5cm

keresni

Csésze váza serleg arany antik
Készítsen nagyszerű karizmával díszített dekorációt ennek a csészevázának köszönhetően. A fém serleget nézve azt gondolhatja, hogy a lovagok ittak ebből a serlegből!

A dekoratív serleg nagyon kecses karcsú nyakával és széles táljával. A dombornyomott, stilizált levelek és a bonyolult antik kidolgozás igazi, vintage darabnak varázsolják a serlegvázát.

Mivel a dekoratív csésze felül kiszélesedik, a szélén kicsit átlógó virágkompozícióval díszíthetjük. A virágos habot ajánljuk segítségül, amikor dekorációját tervezi a csészevázában.

Friss virágokkal való díszítésnél ügyeljünk arra, hogy a trófea dekoráció belsejét fóliával béleljük ki, és kerüljük a túlzott öntözést. Ez megakadályozza a nedvességkárosodást és a rozsda kialakulását a fémedényben.

Antik megjelenésű serlegek és dísztálak más méretben is megtalálhatóak dekorációs rovatunkban. Állíts össze egy pazar asztaldíszt fémdekorációval!

Kérjük, vegye figyelembe:
Ez a termék horganyzott, utókezelt acéllemezből készül. Ezért nem tudjuk garantálni , hogy 100%-ban rozsdaálló és vízálló .

A termékképen látható kiegészítőket és dekorációs elemeket a szállítás nem tartalmazza.

Átmérő a tetején: kb Ø13cm
Magasság: kb 15,5 cm
Belső mélység: kb 8,5 cm
Alap: kb Ø8cm
Szín: arany, fekete
Anyaga: fém
Mennyiség: 1 db
google_translate

Csésze váza

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással