Akasztható szitakötők, vegyes színek 7cm x 5,5cm 28db

Floristik24 Akasztható szitakötők, vegyes színek 7cm x 5,5cm 28db Floristik24 Akasztható szitakötők, vegyes színek 7cm x 5,5cm 28db Floristik24 Akasztható szitakötők, vegyes színek 7cm x 5,5cm 28db

keresni

Akasztható dekoráció vegyes
Díszítse ablakait tavasszal ezekkel a csinos szitakötőkkel, amelyek különböző színekben kaphatók! A dekoratív figurák egy lapos fém szitakötőből állnak, amelyet sok részlet díszít, és egy poliészterből készült alátétet, amely a rovar testére van ragasztva, és valamivel nagyobb. Ez a dekoratív figurát keretszerűen díszítő anyag színét mutatja. A textil alátét türkiz, sárga, rózsaszín vagy zöld színű. A díszszitakötő fejére erősített fehér szalaggal könnyedén felakaszthatod a fém figurát és ezzel díszítheted például nappalid ablakát vagy ajtókoszorúját.

De egy pálmafát vagy egy állólámpát is fel lehet díszíteni az apró dekoratív rovarokkal, és a figura az ezüst felületnek köszönhetően különösen szépen visszaveri a fényt. Természetesen eltávolíthatod a szalagot is, és a figurát eredeti asztaldíszként használhatod étkezőasztalhoz, vagy egy tavaszi buli díszítésére használhatod.

A felakasztható szitakötőket színes válogatott készletben szállítjuk, összesen 28 darabot. Színenként hét szitakötő található ebben a keverékben. A szalaggal minden szitakötő teljes hossza körülbelül 13 centiméter, míg maga a rugós figura körülbelül 7 x 5,5 centiméter.

Méretek: kb 7cm x 5,5cm
Teljes hossz: kb 13 cm
Szín: ezüst, türkiz, rózsaszín, zöld, fehér
Anyaga: fém, műanyag, 100% poliészter
Mennyiség: 28 db


google_translate

Akasztható dekoráció

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással