Színes és színes virágos hab

Virágos hab az Oasis Rainbow termékcsaládjából

Virágos habgolyók narancs 9cm 4db Virágos habgolyók narancs 9cm 4db

Virágos habgolyók narancs 9cm 4db

4500 HUF

2250 HUF számára darab

Virágos habgolyók piros 9cm 4db Virágos habgolyók piros 9cm 4db

Virágos habgolyók piros 9cm 4db

4500 HUF

1125 HUF számára darab

Színes és színes virágos hab

Legnépszerűbb termékeink vásárlói rendelések alapján. Naponta frissítve.


Bestseller
** Előre fizetés esetén csak a számla összegének számlánkon történő jóváírása után szállítunk.

az összes alkategória egy pillantással

Színes és színes virágos hab Kategória Leírás

Amikor színesebbé válik, kezdődik a móka: Míg korábban a virágos hab a laminálásról, elrejtésről és letakarásról szólt, a Rainbow sorozat divatos színválasztékban kínál plug-in keverékeket. Ily módon az egyszerű habtéglák és a tisztán funkcionális virágkompozíciók szemet gyönyörködtetővé és kreativitást serkentő dizájnelemekké válnak.

A Floristik24-nél számos remek színben megtalálja ezeknek a floristikai kiegészítőknek a klasszikusait: A téglák mellett webáruházunk golyók, hengerek és kúpok széles választékát kínálja. Itt mindent megtalál, ami egy professzionális rendezéshez szükséges. És ami a legjobb: A színes virágszivacsok nem a szokásos nedves virághabok, hanem kiváló virágtartó erejüknek köszönhetően alkalmasak selyemvirágokra, műnövényekre és száraz virágokra is. Míg friss virághabként használva csak egy kicsit gyakrabban kell öntözni, ennek a virágüzleti habnak megvan az az előnye, hogy időt és anyagot takarít meg!

Ez az oka annak, hogy a színes plug-in keverék nem csak a professzionális virágüzletek számára vonzó, hanem a dekoráció szerelmeseinek és a virágkedvelőknek is ideális friss virágdíszek és szárított virágdíszek készítéséhez - természetesen színtartósan!

Öntözés után a szín kissé erősebbnek tűnik. Ez az oka annak, hogy a kisebb formák, mint például a szivárványos mini kockák a színes virágok mellett a magukévá válnak! A virághabból készült, kedves szendvicsek különösen üdítőek: gyönyörű pasziánszokat rendezhetünk belőlük, mint szemet gyönyörködtetőként, vagy készíthetünk tálcákat apró virágajándékokkal, amelyeket elvihetünk a vendégeknek. Vagy állítson nagyszerű hangsúlyt virágdíszekbe, asztaldíszekbe vagy dísztányérokba!

A nedves pin-up habból készült dizájner táblák még nagyobb egyéniséget kínálnak: ez a pin-up alátét nem csak méretre vágható, de kivágásra is alkalmas.

Cat-ID: 228