Tengeri sün keverék zöld-lila 9db

Floristik24 Tengeri sün keverék zöld-lila 9db Floristik24 Tengeri sün keverék zöld-lila 9db Floristik24 Tengeri sün keverék zöld-lila 9db

keresni

Kagyló díszítés Tengeri zöld-lila
A tengeri sünök keverék, amelyet itt, kartonból és műanyagból készült nemes kiszerelésben, 9 db-os készletben kapunk, zöld, lila, fehér és natúr színekben kapható: Használja a tengeri élőlények különböző méretű, tisztított mészhéját, latin nevük Echinoidea a legkülönfélébb kreatív dekorációs célokra szolgál, és élvezze a tengeri díszítőelemet!

Szokatlan színükkel és apró pattanásokkal borított érdes felületükkel a tengeri sünök gyorsan szemet gyönyörködtetővé válnak bármilyen tengeri dekorációban: akár asztali szórt dekorációként, akár díszes ablakfüzér részeként – a tengeri sünházak sokoldalúak. ! Az is különösen jó ötlet, ha a dekoratív tengeri sünökből kis virágcserepeket alakítanak ki pozsgások számára, majd ezt az alkotást felakasztják a szobába. A tillandsiák segítségével kicsi, stilizált medúzákat is készíthet, és díszítheti a lakásában. És mi lehet szebb tengeri dekoráció, mint ez?

Mivel a főként lilás-zöld tengeri sün keverék természetes elemekből áll, az egyes mészkőrétegek mérete ingadozik: ezek körülbelül 2-3 centiméter magasak, átmérőjük pedig 5,5-8,5 centiméter. A kényes tengeri sün héjak feldolgozása során ügyeljen rájuk óvatosan, mert nyomás hatására eltörhetnek.

Figyelem: ez egy természetes termék ! Ez azt jelenti, hogy a termék természetes ingadozásoknak van kitéve, ezért alakban, színben, méretben, szélességben, hosszban és átmérőben eltérhet a megadott méretektől!

Átmérő : kb Ø5,5cm - 8,5cm
Magasság : kb 2cm - 3cm
Szín : zöld, lila, fehér, természet
Anyaga : mész
Mennyiség : 9 db


google_translate

Kagyló díszítés

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással