Sírlámpák és gyertyák

Vallási jelek a keresztény sírokon

az összes alkategória egy pillantással

Sírlámpák és gyertyák Kategória Leírás

Sírlámpákat és sírpások többnyire vallási céllal helyeznek el a keresztény sírokra. Főleg az emléknapokon , mint mindenszentek napja vagy halottak vasárnapja , de születésnapokon vagy a halál napján is meggyújtják a megmaradt gyertyákat az elhunytak sírjain, hogy megemlékezzenek hozzátartozóikról. A sírlámpák különösen télen szép díszek, fényükkel pedig kényelmet adnak a sötét évszakban.

Akár szabadon álló gyertyaként, akár sírlámpásként, akár vitrin utántöltőként – minden lehetséges variációban megtalálja a sírlámpákat.

Sírlámpások, sírlámpák, sírgyertyák és LED-es sírlámpák különböző változatokban: hengeres, kúpos vagy szögletes, egyszerű vagy gazdagon díszített

Virágkötő webáruházunkban különböző formájú és méretű sírlámpák kaphatók. A műanyag sírlámpák mellett olyan különleges példányokat találhatunk, mint a szív alakú, arannyal díszített, fehér és piros üvegből készült sírlámpák. A sokoldalú termékpaletta strukturált, esztergált vagy sima felületű modelljei minden ízlésnek megfelelnek. A praktikus tárolócsomagban piros vagy fehér színű utántöltő gyertyák is rendelhetők.

A sír fényétől függően a gyertya akár több napig is éghet. A még hosszabb világítási idő érdekében LED-es sírlámpákat is kínálunk. A külső hőmérséklettől függően az elemes sírlámpa akár két hónapig is kitarthat. A LED-es sírlámpák különféle motívumokkal, például kereszttel vagy imádkozó kezekkel kaphatók itt a virágkötő webáruházban.
google_translate

Cat-ID: 15