Pillangó fapálcán 5,5cm - 7cm 18db

Floristik24 Pillangó fapálcán 5,5cm - 7cm 18db Floristik24 Pillangó fapálcán 5,5cm - 7cm 18db Floristik24 Pillangó fapálcán 5,5cm - 7cm 18db

keresni

Dekoratív madarak és pillangók
Ez a csinos, fapálcás pillangó a VIANA márkától 18-as készletben kapható! A készlet 3 különböző pillangóváltozatot tartalmaz egyenlő részben: Míg ezek mind kisméretű, ezüst rugóval vannak rögzítve a fa rudakhoz, és fa testtel, műanyagból vagy fémből készült szenzorokkal és mintás szövettel borított fa szárnyakkal rendelkeznek, a The body minden kivitelben más színű, és a szárnyaknak más a virágmintája.

Díszítse virágcserepjeit és tálkáit a színes dísztűkkel tavasszal és nyáron, vagy hagyja, hogy a pillangós díszek pompás csokrokban lobogjanak, melyeket aztán élénk színű organza- és selyemszalagokkal kössön össze! A pillangós dugókat egy nagyobb asztali elrendezésbe is beledolgozhatod, amit egy virágos habpárna alapján készítesz: ezek csodálatosan illeszkednek a sok színes friss vagy vágott virág tengerébe és mozognak a szélben, pl. a terasz asztalán lévő grillparti elrendezést használod.

Egy fabottal a lepkék körülbelül 23,5 centiméter hosszúak. A pillangófigurák szélessége és magassága is - tapintóval - 5,5 és 7 centiméter között ingadozik, a szélesség pedig attól is függ, hogy a szárnyakat milyen szögben ragasztották a testhez.

Teljes hossz : kb 23,5 cm
Pillangó szélessége : kb. 5,5-7 cm
Pillangó magassága : kb. 5,5-7 cm
Szín : zöld, világos rózsaszín, rózsaszín, fehér, barna, fekete, természetes, piros, sárga, rózsaszín, lila, szürke, ezüst
Anyaga : fa, szövet, fém, műanyag
Mennyiség : 18 db, változatonként 6 db


google_translate

Dekoratív madarak és pillangók

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással