Művirágok, Banksia, Proteaceae borvörös L58cm H6cm 3db

Floristik24 Művirágok, Banksia, Proteaceae borvörös L58cm H6cm 3db Floristik24 Művirágok, Banksia, Proteaceae borvörös L58cm H6cm 3db Floristik24 Művirágok, Banksia, Proteaceae borvörös L58cm H6cm 3db

keresni

Egzotikus virágok Banksia Proteaceae borvörös
A művirágok egzotikus banksia formájában ünnepi hangulatot kölcsönöznek bármilyen hangulatnak!

Ezek a Proteaceae nemzetséghez tartozó selyemvirágok az ezüstfák családjába tartoznak, és futurisztikus megjelenésű nemes virágzatukkal nyűgöznek le, amelyek több száz egyedi virágból állnak.

Ezek a művirágok a banksia virágzó ernyőit mutatják az anthesis alatt, a kis virágokat még keskeny, tüskeszerű fellevelek fedik. - Erős borvörösben tervezve a gyönyörű művirágok igazinak tűnnek, az ovális zöld levelek enyhén szaggatott széllel még inkább kiegészítik a kiváló minőségű művirágok megjelenését!

A mesterséges Banksia növény praktikus, 3 darabos kötegben érkezik. - A hosszú, rugalmas szárral a műnövények csodálatosan felállíthatók egy vázába, vagy beépíthetők kompozíciókba, koszorúkba művirágdíszként.

Tipp: Kombináld a borvörös selyemnövényeket más kiváló minőségű művirágokkal a nagy dekoratív virágkínálatunkból. A Banksiát műnövényként más színben is beszerezheti üzletünkben.

Megjegyzés: A termékképen látható kiegészítőket és dekorációs elemeket a szállítás nem tartalmazza.

Teljes hossza: kb 58 cm
Virágok mérete (Ø×H): kb Ø6,5×6cm
Szín: borvörös, lila, zöld, barna
Anyaga: műanyag, szövet, fém
Mennyiség: 3 db
google_translate

Egzotikus virágok

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással