Karácsonyi dekoráció fahéjrudak, szárított fahéj 2-3,5cm 500g

Floristik24 Karácsonyi dekoráció fahéjrudak, szárított fahéj 2-3,5cm 500g Floristik24 Karácsonyi dekoráció fahéjrudak, szárított fahéj 2-3,5cm 500g Floristik24 Karácsonyi dekoráció fahéjrudak, szárított fahéj 2-3,5cm 500g

keresni

Szárított gyümölcsök és héja
A fahéjrúd kötelező a karácsonyi dekorációban! Amint az itt látható szárított formában, rövid fahéjas tekercsként, a fahéjrúd-dísz egyaránt használható asztaldíszek szórására, valamint különféle módon kézműves és florisztikai munkadarabokhoz.

A dekoratív fahéjrudak nemcsak természetes megjelenésükkel nyűgöznek le, hanem illatukkal is, amelyet a kíméletes szárítás megőrz. – A jellegzetes illat a karácsonyi fahéjrúddíszedet igazi lakomává varázsolja a szemnek és az illatnak is egyszerre!

Tegyen néhány fahéjtekercset egy pohárba, és tegyen rá egy gyertyát, vagy díszítsen egy koszorút narancsszeletekkel, ánizscsillagokkal és fahéjtekercsekkel.

A különösen ünnepi megjelenés érdekében a fahéjas tekercseket kombináld más aszalt gyümölccsel, fenyőágakkal és kis tobozokkal, melyeket üzletünkben is megtalálsz.

Ha megvásárolja a fahéjrudakat, 500 grammos nettó tömegű csomagban kapja meg, a tekercsek mérete körülbelül 2-3 x 2-3,5 centiméter.

Kérjük, vegye figyelembe:
Ez egy természetes termék ! Ez azt jelenti, hogy a termék természetes ingadozásoknak van kitéve , ezért alakban, színben, méretben, szélességben, hosszban és átmérőben eltérhet a megadott méretektől !

A fahéjas tekercs fogyasztásra nem alkalmas , csak díszítésre. Gyerekektől távol tartandó!

A termékképeken látható dekorációkat és kiegészítőket a szállítás nem tartalmazza.

Mérete: kb 2cm - 3,5cm
Szín: Barna
Anyaga: fahéjfa
Nettó tömeg: kb.500g
google_translate

Szárított gyümölcsök és héja

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással