Fa tálcás lángos dísztálca asztaldísz rusztikus 30×15×3cm

Floristik24 Fa tálcás lángos dísztálca asztaldísz rusztikus 30×15×3cm Floristik24 Fa tálcás lángos dísztálca asztaldísz rusztikus 30×15×3cm Floristik24 Fa tálcás lángos dísztálca asztaldísz rusztikus 30×15×3cm

keresni

Tálca és növényi doboz rusztikus
Bízzon a természetes eleganciában – a lángos fatálcával, amely rusztikusan keretezi a kreatív asztaldíszeket. A hosszúkás dekoratív tálca lenyűgöz a szemcsésségével és időtlen egyszerűségével.

Akár természetes adventi dekorációhoz, akár karácsonyi dekorációhoz, akár száraz dekoráció alapjaként szeretné használni a tálcát, ezek a dekoratív tálcák sokoldalú kiegészítők. A világos fa csak lángolt, ezen kívül a fatálca teljesen kezeletlen.

A hosszúkás forma elegendő helyet biztosít a tervezési ötleteihez. A tálcát évszaktól függően fenyőágakkal, mohával, kövekkel vagy kagylókkal és gyertyatartóval díszíthetjük.

Mivel a hosszúkás tálca két kisebb méretben is elérhető, ezek a tálcák csodálatosan kombinálhatók harmonikus asztaldísz kialakításához. Használja őket adventi díszek alapjaként vagy stílusos, rusztikus asztaldíszekként.

Kérjük, vegye figyelembe:
A termékképeken látható dekorációs cikkeket és kiegészítőket a szállítás nem tartalmazza.

Méretek: kb.30cm × 15cm × 3cm
Szín: természetes (lángos)
Anyaga: fa
Mennyiség: 1 db
google_translate

Tálca és növényi doboz

Cikk csak kis mennyiségekkel.
A szezonális tételeket nem lehet átrendezni!


Last Minute

az összes alkategória egy pillantással